Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agamky vzrust, podminky

Zdravim , lucifer
Jmenuji se Karel L.
Pisu vam ohledne mojich holek teda doufam ze holek :D.
Jsem novackem co se tyce chovu agam , pred porizenim jsem se snazil co nejvice nastudovat a pri tom jsem si vsiml vas . Koukal jsem na vse videa a cetl vase odpovedi lidem , kteri potrebovali pomoct s toho sem usoudil ze uz jste velmi zkuseny chovatel.

Ale zpet proc pisu , mam dve male agamky krasne samicky podle chovatelky . 9.11 meli mit dva mesice tak jsem provedl koupani mereni a vazeni .
Minie je mensi a charakter vice placha nez jeji segra
Vazi 15 gramu a meri 19 cm .
Maja aktivnejsi tolik se neboji a vazi 14 gramu a meri 20 cm .
Doma je mame 3 dnem.
Ta mensi mene papka a vetci nema problem vice cvrccku zkonzumovat (sezrat) mala :2 - 4 cvrcci denne stredniho az vetciho zrustu . Vetci agamka 3 - 6 cvrccku denne jak kdy. Myslel jsem si ze budou papkat vice a mam strach aby rostli . A dalsi vec maji v terarku UVA bodovou zarivku a podni nelezou ale spise vedle ni na 3d stenu ale to uvidite na foto :) ..je to spravne ze nelezou pod zarovku ? Mam to spravne rozvrzene ? Jimak terarko je 1m siroke hloubka 60 a vyska 70cm a osvetleni pouzivam :Reptile UVB 150 , intense basking spot 75 w , vitaminy : multIvitamin exo tera + d3 vapnik v pomeru 1:1 mensi me moc nechce jist obalene cvrcky vitaminem . Snazim se krmit z pinzety protoze mam hodne mist kam by cvrcek zalezl. Chci se zeptat zda je vse spravne a vase pomoc me muzu byt velice k prospechu . Jen doplnim teploty v terariu : u tepelne 40-45 stupnu dale stupnovani okolo 26 - 33 celsia . Nejvice se ale zdrzuji na skale a tam ji je nejlepe , spise se cely den jen vali a premistuji a napisek skoro vubec p nejdou . To asi vse mockrat vam predem dekuji a zasilam foto s pozdravem Karel L.

Předmět Autor Datum
http://karloskabanos.rajce.idnes.cz/Agamky/ poslední
Karloskabanos 13.11.2017 12:37
Karloskabanos

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru