Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chování leguána, velmi vážné !!!

Dobrý den,

před týdnem jsem přestěhoval 4letého leguána do nového terka. První den byl úplně v pohodě. Od druhého dne začal útočit na svůj odraz na skle. Na sklo jsem nalepil papír abych zabránil zranění legoše, nebo rozbití skla s tím, že tam budu dávat síťovinu (mušinu), tak to měl i v předešlém terku když také narážel do skla a po nalepení mušiny s tím přestal a bylo vše OK. Včera jsme na půlku terka nalepili mušinu pro zkoušku jak se bude chovat a byl dobrý, tak jsme dnes dolepili zbývající skla a asi 10 min po dolepení začal zase útočit.

Teď má na všech sklech mušinu a zvenku ještě rákos a ručníky, protože jsme doma víc rákosu neměli :D . A stejně jsou chvíli kdy startuje a beží přes celé terko ke sklu kde se naštěstí zastaví a po chvíli uklidní.

Nerozumím tomu, měl jsem za to, že ta síťovina odraz rozbije a bude vše v pořádku.

V příloze přikládám fota jak terka, legoše tak světel.

Zatím co jsem tak vypozoroval, tak třeba hodinu leží a jen se nahřívá a v pohodě a najednou z ničeho nic mu střeli v palici a projde se nasuptěnej po větvi a skoči uplně dolu na podlahu. Pak chvilku hledi a nevi co by a pak je zase hodina klid.

Tomuhle prostě nerozumim, přece kdyby se mu to odráželo, tak by byl v bojové pohotovosti po celou dobu ne?

Teď jsem při čištění terka narazil na 2 nevím co to je, ale asi to bude z legoše v příloze jako 1 a 11, Nevíte někdo co to by to mohlo být?

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru