Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyrobce teraria z OSB

Dobrý den

Doporučíte mi někdo prosím výrobce terária z OSB desek případně Lamina pro korálovku. Prozatím nemám zkušenosti na výrobu, i když návodů je zde nespočet. Bylo by to na moravu,potřeboval bych jej kompletně zařízené i s osvětlením,ostatním doplňky už zvládnu. Napadly mě výrobci jako Laminoteraria.cz nebo Teraservis.cz nebo případně kdo by si chtěl přivydělat.
Prosím děkuji za tipy a nápady
S pozdravem

Předmět Autor Datum
stránky patří Tomášovi Drápalovi. Zadejte si do google drápal terárium a najdete toto: https://www.…
Afričan_jinde 29.12.2017 14:21
Afričan_jinde
Dekuji za info,uz jsem o nem zde slysel, netusil jsem ze prave tyhle stranky patri onomu cloveku. We…
Michal K 29.12.2017 18:26
Michal K
Pro zajímavost. Před pár lety měl jmenovaný pán na FB akci, kde prvním pár lidem co odepíšou, že maj…
M. 29.12.2017 23:27
M.
Chapu,procetl jsem to a je mi to jasne, ale najde se i nekdo jiny na vyrobu teraria, nektere linky c…
Michal K 30.12.2017 23:50
Michal K
Děkuji Afričanovi za neustálej xlet travající hate, ikdyž si od nás nic nekoupil, tady už žádní odbo…
tomas D. 31.12.2017 08:56
tomas D.
Tomáši Drápale, je to sice již pěkných pár, co jsem ti naletěl, ale samozřejmě jsem to nezapomněl. U… nový
AbE_doma 31.12.2017 14:05
AbE_doma
Ahoj, nabízím ti volný kredit na tera ve stejné výši, jako byla tvoje objednávka před x lety, pokud… nový
Tomas D.. 31.12.2017 17:40
Tomas D..
Nabídku sice odmítám, ale vážím si tvého přístupu. Snad si se přeci jen změnil. Zakopávám sekyru.. poslední
AbE_doma 01.01.2018 22:57
AbE_doma

Dekuji za info,uz jsem o nem zde slysel, netusil jsem ze prave tyhle stranky patri onomu cloveku. Web stranky jsou pekne,terarium vypada dobre, dle fotek kvalitne a dobre zhotove, podle komunikace pres email, mi prisel jako solidni clovek.
Samozrejme nazory Vas zkusenych chovatelu jsou dulezite. Nasel jsem zde pouze vlakna a odkazy na vyrobce sklenenych terarii a ja bych potreboval spise OSB nebo Lamino,tudiz proto ta volba,ale neni konecna.
Nevite tedy prosim o nekom kdo by mi to zhotovil, cena zase neni tak dulezita,nehadam se o stovky,vim jaka je s tim prace, spise tak do 14dnu zhotoveni, i nekdo z Moravy at to nemam pro dojezd moc daleko.

Je Vas tu hodne,tak diky za nejaky tip.

Pro zajímavost. Před pár lety měl jmenovaný pán na FB akci, kde prvním pár lidem co odepíšou, že mají zájem o terárium, tak zhotoví a doveze terárium úplně zdarma. A tak se taky stalo, mám doma OSB terárko 100x50x50 se zadní 3D stěnou. Překvapilo mě to a pak jsem koukal i na recenze a myslel jsem si, že to bude určitě nějaký podvod, ale nebyl. Kupodivu terárko opravdu vyrobil a dovezli mě ho. Já ho jen nakonec celé rozebral a dodělal si 2 boční stěny a celé ho doupravil k obrazu svému a slouží parádně :)
Ale na recenzích určitě něco bude, protože jich není málo co si pamatuju. Já jen viděl diskuzi a já naopak žádný problém neměl.

Děkuji Afričanovi za neustálej xlet travající hate, ikdyž si od nás nic nekoupil, tady už žádní odborníci nejsou dávno, mrtvej web, doporučuji se přesunout do tera skupin na fcb :)

Tak aspoň díky takovým chytrákům jsem za pár let vybudoval největší firmu na výrobu terárek v ČR.

Jako jediní v ČR rozvážíme každou sobotu po celé ČR s platbou při předání.

Zoo Praha, Brno, Dvorec, Zlín tam asi ví víc než vy, když opakovaně objednávájí :))

Tomáš majitel Oryxon invest s.r.o. provozovatel výše zmíněných webů

Tomáši Drápale,
je to sice již pěkných pár, co jsem ti naletěl, ale samozřejmě jsem to nezapomněl. Určitě si za ty roky s výrobou pokročil, ale to, co jsi prodal kdysi mně, by se nedalo použít ani na králíka. Přebral jsem to v rychlosti na ulici, kde jste stáli na blinkrech a za vámi ze již hromadila troubící auta. Ta prasečina bylo dost špatná i na nešikovného amatéra. Neomluvil si se za to a peníze sis za to také nechal do poslední koruny. Strategie mrtvého brouka... Když jsem si potom dělal další terária z OSB sám (moje prvotina), bylo to o 1000 procent lepší. Někde ještě mohu dohledat fotky tvých paskvilů (a pár lidí z teraporadny to vidělo na vlastní oči). A vím, že nejsem jediný. Za toto můžeš nadávat jen sám sobě. Kdybys nebyl šmejd, neměl bych důvod trávit svůj volný čas, abych tu teď o tobě psal. A jsem přesvědčen, že stejně tak jsou na tom i reakce ostatních lidí, kteří toho o tobě napsali na knížku..

Nepochybuji o tom, že si se za ty roku posunul a vypracoval. Fotky terárií od tebe rozhodně nevypadají špatně a slyšel jsem i dobré recenze. I tak ale vím, že si se vůči mně zachoval jako totální šmejd a proto před tebou cítím povinnost varovat další. Osobně mě při nakupování kdekoliv stačí jedna špatná zkušenost - a podruhé už tam nejdu.

Petr Uchytil, Praha 6

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru