Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak dosáhnout vrácení peněz od "chovatelky"

Zdravím.
Mám takový zapeklitý problém a doufám, že mi s tím tady někdo pomůže. Stalo se vám někdy, že jste naletěli? Mám rezervované 4x křečíky za 500 kč. 10.1. odešla celá částka z mého účtu. Naposledy se mnou komunikovala 22.1. (psala email). Nevíte někdo prosím, jak z ní peníze dostat? Křečíky si ze stránek smazala, jakoby je už prodala někomu dalšímu. Evidentně to nebude úplně seriózní chovatel... Kdyby se jednalo o pár korun, ale 500 kč je pro mě docela dost. Děkuji za případnou pomoc, už opravdu nevím kudy kam. Rozhodně jsem vyléčená a od této "chovatelky" už nikdy nic víc. Zdraví Kristýna

Předmět Autor Datum
No napadá mě jen jí dál otravovat. Zkoušela jste jí zavolat? Jinak právně asi nevymůžete nic, takže… nový
V.R. 11.02.2018 11:56
V.R.
Ano, volala jsem jí hodněkrát. Nikdy to nevzala, típala to. Ani na sms nereaguje. Evidentně shrábla… nový
Bibinka13 11.02.2018 13:03
Bibinka13
CHS nepište sem, tady mají lidi většinou křečky jako krmivo. Spíš najděte na FB specializované skupi… poslední
V.R. 12.02.2018 09:19
V.R.

No napadá mě jen jí dál otravovat. Zkoušela jste jí zavolat? Jinak právně asi nevymůžete nic, takže jen to dál různými způsoby zkoušet a taky jí udělat pořádnou "reklamu". To někdy zabere, když neseriózní chovatele dostatečně zmedializujete na různých FB stránkách atp. někdy se rozhoupou k vrácení peněz.

Ano, volala jsem jí hodněkrát. Nikdy to nevzala, típala to. Ani na sms nereaguje. Evidentně shrábla peníze, dopravu kterou slíbila mi nezajistila a přestala komunikovat úplně. Nechci o ní říkat, že je to podvodník, ale její chování tomu nasvědčuje. Dejte si pozor, jedná se o chs Senega.

CHS nepište sem, tady mají lidi většinou křečky jako krmivo. Spíš najděte na FB specializované skupiny o křečcích (hlodavcích, atp.), koukám teď na FB, a pokud se jedná o Magdu Zvolánkovou, tak to vypadá, že inzeruje na FB skupinách. Kdyžtak v různých hlodavčích skupinách napište svou zkušenost a že jí nedoporučujete, dost možná se Vám ozve sama. Napište to pod nějakou její aktuální inzerci atp. Negativní reklama zabírá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru