Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náročnost Varanus Panoptes Horni

Ahoj.
Na toto se nedá snad reagovat ale když jsem si to přečetl vyletěl mně adrenalin.
Pro ostatní co si přečtou od Pana veta se pokusím uvést na pravou míru !!!!.
-Krmení --ano jsou při krmení živější !! to ale ostatně všichni varani---- v žádném případě ovšem bezdůvodně nenapadnou ani dítě !!!! radši ustoupí. ( co potom takovej komodák ten by musel vybílit v mžiku celou vesnici podle pána)
.
Potrava-- já z mnoha důvodů u těchto !! nedoporučuji -slepice ( živé) kuřata ( živé) !! a slepičí žaludky !! a z vejce --pouze žloutek !!! to by ale vet. měl vědět..
.
Nejde vůbec o -- falošné zvíře !!! naopak jako většina velice inteligentní !! že si --ublíží ano dík povaze -plašan-- napere to do stěny skla to ostatně také většina VARANŮ hlavně ze ZAČÁTKU A ROZBIJE SI ČUMÁK.
.
Ta hodnota roční náklad nic neříkající !! jasně jako všichni varani tito střední jsou jak báby zmrzlí třeba hoodně svítit topit atd. náklady samo jsou bez toho nelze.
.
Tu cestu kolem světa atd.přeskočím --
.
Jasné jako každé zvíře -když nebude mít svůj den tak se ozve !!!! TO JE ALE JIŽ VĚC CHOVATELE ABY ROZPOZNAL A NECHAL HO V KLIDU !!!!!
.
Že má bakterie nojo jako všichni masožravci,všežravci i člověk je má.

Takže to jen opravdu krátce k tomuto---apropo --prošlo mě jich mnoho rukama a ani jeden mě nehryznul ani bezdůvodně nezranil !!! .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny