Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta tmava pareni

Ahoj, chtěl bych se zeptat kdy dát samce k samici (nebo je mít furt spolu ). Budu pařit poprvé. Tak každá rada a postřeh dobrej ?děkuji.

Předmět Autor Datum
Celkem mne udivuje, že chceš množit zvířata u kterých nemáš "dotažené" znalosti. Podle všeho máš tyt… nový
scorpio34 28.08.2018 02:59
scorpio34
Žádný povolení nepotřebuje ,ty 3m už dávno neplatí. nový
Nuty 28.08.2018 05:10
Nuty
Jo, jo, Nuty, máš pravdu, "zaspal" jsem novelizaci ( Vyhláška č. 411/2008 Sb.), jsou tam jen všechny… nový
scorpio34 28.08.2018 07:15
scorpio34
Díky za radu neradu:) A povolení nepotřebuju to vím moc dobře. Hady chovám už docela dlouho,(ne v pá… poslední
Honza4444 30.08.2018 21:04
Honza4444

Celkem mne udivuje, že chceš množit zvířata u kterých nemáš "dotažené" znalosti. Podle všeho máš tyto hady nějaký čas a nebyl jsi schopen si vyhledat všechny základní informace ??
Litera zákona taky říká, že na tyto "potvory" má mít chovatel povolení k chovu nebezpečných zvířat - dosahují délky 3 a více metrů, takže - papíry. Koneckonců, je to tvoje věc jestli je máš nahlášené.

Technika chovu těchto hadů je velmi dobře zvládnutá a na NETu je možné nalézt snad veškeré informace - včetně těch které zde poptáváš. Takže, kdybys vložil do políčka vyhledávače " tvůj problém" vyplivne ti to odpovědi a navíc se dozvíš vše kolem chovu.
Neber tyto řádky jako že ti nechci pomoci. Nepoptáváš nic složitého tak je možné to velmi snadno vyhledat, jen nebýt líný :).

Jo, jo, Nuty, máš pravdu, "zaspal" jsem novelizaci ( Vyhláška č. 411/2008 Sb.), jsou tam jen všechny jedovaté druhy plazů a všichni krokodýli. Že se o novelizaci zákona z roku 1996 mluvilo už od jeho vydání jsem věděl, ale dále jsem věc nesledoval. Nebezpečná zvířata - nově tedy "zvířata vyžadující zvláštní péči" - jsem nikdy nedržel, tak jsem informace kolem nich nehledal.

Díky za radu neradu:) A povolení nepotřebuju to vím moc dobře. Hady chovám už docela dlouho,(ne v párech tak sem se moc o množení nezajímal ) tak sem si říkal, že se pokusím jeden druh namnožit. A četl sem toho už docela dost, ale chtěl jsem názor někoho kdo tento druh množí naky postřehy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru