Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rada ohledně tématu o leguánech

Ahoj, jsem studentka 2. ročníku. Dostali jsme za úkol napsat ročníkovou práci. Protože mě baví biologie a máme doma leguána, jsem si vybrala téma o leguánech. Protože jsou mezi vámi chovatelé, kteří mají více zkušeností než já, bych vás chtěla poprosit o nějaké zajímavé téma. Předem děkuji za jaký koliv návrh.

Předmět Autor Datum
jsem si vybrala téma o leguánech bych vás chtěla poprosit o nějaké zajímavé téma Co třeba: téma o…
MadMike... 05.09.2018 07:34
MadMike...
Hlavním tématem ročníkové práce je leguán, jenže nevím o čem bych psala, aby to zaujala "porotu". Př…
Plchmlch 05.09.2018 18:56
Plchmlch
Tak zkuste třeba psát o jejich sociálním chování - zdržování se v hejnech, složitý systém hierarchie… nový
MadMike... 07.09.2018 18:00
MadMike...
Pokud máte mít jako ročníkovou práci nějaký vlastní výzkum, zkuste třeba potravní preference. Dělá s… poslední
reply 10.09.2018 10:24
reply

Hlavním tématem ročníkové práce je leguán, jenže nevím o čem bych psala, aby to zaujala "porotu". Přemýšlela jsem nad chování samce a samičky, ale pokud by vás napadlo ohledně leguána nějaké téma budu ráda. Přivítám zajímavé postřehy od zkušenějších chovatelů.:-)

Tak zkuste třeba psát o jejich sociálním chování - zdržování se v hejnech, složitý systém hierarchie v rámci hejna a třeba i schopnost vnímat pozitivně lidskou přítomnost při chovu v zajetí.
Kdybych psal o leguánech ročníkovou práci, nazval bych ji "proč leguáni tolik serou?!" :-D:-D (zrovna jsem čistil terária).

Pokud máte mít jako ročníkovou práci nějaký vlastní výzkum, zkuste třeba potravní preference. Dělá se to poměrně snadno, vypadnou vám z toho i nějaké grafy a statistiky a zároveň to není nijak finančně ani časově náročné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru