Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mamba emigrant

Naprosto přesně. Lidé čekající na jakoukoliv zprávu, k níž je bleskem potřeba přidat svůj koment. Češi - odborníci na vše, sportem od stolu v hospodě počínaje (trenér je vždy trotl, hráči kokoti, ostatně vedle mě sedící Jarin by z toho místa dal penaltu, koš a uplaval o tři sta metrů víc za stejný čas), chovem mamby konče, přestože už nemají ani boty na tkaničku. A tak zase máme možnost si přečíst, jak se zvířátka v zoo mají líp než u privátních chovatelů a ty jediné by je mohly chovat (ech ta naivita), nápady na zákazy všeho a všech (světově dokázáno, že pokud se něco zakáže, naroste obratem cena a zájem, který se uskutečňuje již naprosto mimo jakékoliv mantinely a to neplatí zdaleka jen o chovu zvířat), cesty do světa hadí psychologie (rozbory jak se taková mamba v teráriu trápí a jak by jí bylo líp, kdyby jí v přírodě drtila páteř nějaká mangusta nebo promyka) atp.
Nikdo pořádně neví, co se vlastně přihodilo, nikdo z diskutujících u toho nebyl, nemají páru, co se tam odehrálo a z jakého důvodu.
A na druhou stranu - na rozdíl od všech úrazů, zmrzačení a úmrtí způsobených běžnými domácími prostředky (nože, pily, sekačky, automobily,..) - kolik tu je za posledních sto let úmrtí od mamby nebo jiných hadů? Kolikrát byl postižen někdo jiný, než chovatel sám, případně jeho nejbližší? Nebýt té mamby, tak byly zpravodajství veškerých TV opět jen o bouračkách, vraždách, zneužívání a krádežích..."zas je tu ráno, zas je tu večer, takhle den po dni, jeden by brečel, stejně jak před rokem, stejně rok za rokem, všechno je napsáno"...:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny