Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mamba emigrant

Pozor nebrat jako návod !!!
Asi tak ten " týpek se smetákem " je starej praktik .Ono když máš zvíře za docela slušnou cenu tak smeták nebo jen klacek ( ostatně domorodci to dělají jen klackem sklepnou ji do lupení či na připravennou měkou pdložku tam ji " zafiksují " a pak rukou čapnou) ono totiž asi jak kdo ale v rukavicích-Venom -1 není cit- 2 může snadno dojít k vyškubnutí zubu tím pádem k dalším problémům -tím neříkám že jsou špatné !
Pan herpetolog " odborník " by si mněl aspoň nechat ty komentáře kolem, př.je mrtvá :-) atd. a říkat někomu kdo má tak o 1000% asi větší zkušenost v přímém přenosu . běž někam.. .Jaasné něco jiného chytat v nádrži a venku ve volné přírodě ale cpát ji do boxu tím způsobem že má ocas nahoře a hlavu jí rvát do dvířek no- nevím jak kdo ale mám dojem že by hadice měla mít prdel dole aby nemohla sekat než se stabilizuje do útoku ji bleskově palici vrazit kam potřebuji a je to- tak aspoň dělám já sice né jedáci ale funguje to.
.
K těm nařízením zpřísnění no tomu se ne vyhneme -připravuje se nové podmět Frantíci a Němci tet jen záleží kdy a jak to vůbec budou formulovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny