Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mamba emigrant

Přesně:-) ------ V podstatě je to tak, že se sešli dva odborníci a každý to dělá po svém. Jeden je starý praktik, který nikdy Venom defender gloves nepoužíval a druhý s nimi pracuje několik let.-----
Já pana -Bublíka neodsuzuji --jen mě teda zarazila ta jeho reakce -jasné byl pod tlakem atd. ale má se to tak jak je již napsáno je lepší v takovéto situaci --volná příroda-- když jsou 2 a každý má jiný způsob jak plaza zpacifikovat to se vždy hodí .Osobně bych to spíše uvítal když u toho bude ještě další člověk který to zná( ono pod tlakem člověk nervozní atd.aspon za mně by to zvíře chytat neměl -plazy vycítí a dělají rotiku když mám pres a fofr tak nechytám jak reaguje člověk tak zrovna reaguje i plaz !! chce to 100% sebekontrolu !) a i tak je kolikrát sranda když jeden chce nacpat 2 m a 12 kg varana do pytle nebo přepravního boxu a jemu se zrovna nechce:-).--prosím nebrat jako příklad !:-) já teda ani na velké varany čerstvé importy rukavice také nepoužívám ani náhodou mám zkušenost , že pokud si je nasadím tak na 98% varan po nich vystartuje -jo dobré jsou aby nepodrápal jak se snaží zdrhnout.A nebo když je ve svleku to mám ale takové jemné s čudlíky které je ochoten tolerovat spíše než holou kůži na rukách.
Ale k tématu oni stromáci většinou jako takoví jsou dost choulostiví na pády a pokud ho budeš lovit jen tak třeba v rukavicích a chtít ho dostat z větve tak to moc dobře nejde:-) se může stát , že sletí a je po něm zkrátka se někde zlomí na to právě to koště nebo klacek do V nebo T aby se mohl podepřít a bezpečně ho sundat a to je také umění.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny