Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "vole" u hada

Dobrý den, mám takový hloupý dotaz, ale nepodařilo se mi na netu najít nic co by mi ho objasnilo. Něco přes půl roku mám doma užovku tenkoocasou a mám dojem jako by se jí zvětšilo jakoby "vole" (věřím že rozumíte)...a mě by zajímala příčina nebo je to úplná blbost?

Předmět Autor Datum
Blbost to nebude, už jsem to viděl u nastydlých zvířat, stejně jako u zvířat, která byla krmným hlod…
Epanterias 04.02.2019 10:38
Epanterias
Může to být v rámci cca 4 měsíců co si toho všímám. Ale jelikož to není zase až "TAK", navíc bez jak…
Trj 04.02.2019 13:01
Trj
..ještě vlastně jedna věc, jestli nemůže být prostě a jednoduše trochu vytučněnější a když se "vyval… poslední
Trj 04.02.2019 13:11
Trj

Může to být v rámci cca 4 měsíců co si toho všímám. Ale jelikož to není zase až "TAK", navíc bez jakýkoliv jiných příznaků, tak nevím. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže souviset s UVB zářivkou. Přes léto ji neměl, ale pravidelně byl na "proplázkách" na verandě. Ale nyní bez ní chvíli byl i v tera… jen takové myšlenkové pochody, protože vnější poranění od potkana nemá. Jinak žádné jiné problémy, ani skrz nachlazení, opravdu neporozuji.

..ještě vlastně jedna věc, jestli nemůže být prostě a jednoduše trochu vytučněnější a když se "vyvalí" v tera, tak jestli tím dojmem "vole" jen nepůsobí. Má 2 metry, krmím: 2x střední nebo jeden velký potkan za 2 týdny. No připadám si jako trotl, když se tak ptám, ale radši být za trotla a vědět než něco zanedbat. Děkuji za odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru