Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hmyzožravý had

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co byste mi doporučili za hmyzožravého hada. Upřednostňuji menšího vzrůstu. Nejvíce se mi asi líbí Opheodrys Aestivus nebo Vernalis. Problém je, že import moc nechci. Dále se mi líbí Imantodes, ale četl jsem, že tento žere jen ještěrky, což bych též nerad. Jestli ten Imantodes dokáže žrát sarančata, cvrčky, tak mám možnost koupit dva mladé. Nejedná se o import.

Předmět Autor Datum
Podla otazky sudim ze asi nebudes ziaden ostrielany chovatel. Imantodeska budes rad ak bude zrat cok… nový
danio007 05.07.2020 20:16
danio007
Já dříve měl e. guttata, a koralovku. Čím jsem starší, tak mám problém dávat myši na zkrm. Nějak mi… poslední
Imantodes 05.07.2020 22:10
Imantodes

Podla otazky sudim ze asi nebudes ziaden ostrielany chovatel.
Imantodeska budes rad ak bude zrat cokolvek. A popravde, nechce sa mi velmi verit ze u nas vobec nejake zozenies. A nie to este odchovy. Aj v importoch sa objavuju raz za uhorsky rok.

Ak uz. Treba sledovat inzerciu a priplatit si za nz aestivky. Tie su vcelku bezproblemove.

Já dříve měl e. guttata, a koralovku. Čím jsem starší, tak mám problém dávat myši na zkrm. Nějak mi jich je prostě líto. Proto hmyzožravého hada. U te imantodes jsem otočil, protože jsem celý víkend studoval a tu bych dlouho neudržel při životě. Takže vezmu aestivus. Importu jsou celkem běžné, raději ale vezmu nz. Předpokládám, ze budu muset do Hammu pro ni, jelikož v ČR jsem nenašel chovatele, co by je prodával. Klidně si připlatím, ve financích problém není, horší je ta dostupnost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru