Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá - nežravost / málo pohybu / málo časté vyprazdňování

Díky za odpověď, ale nemyslím si, že je to teplotou v teráriu. Teplotu měříme pravidelně laserovým teploměrem, a rozsah teploty je od 25.5 °C vlevo v rohu pod poličkou, kde se neustále ukrývá, až do nějakých 35 °C nahoře na poličkách + u té větve. Na dně terária je rozpětí teplot (z leva do prava) 25.5 °C až 31 °C (pod poličkami většinou kolem těch 26 °C). Pod výhřevnou žárovkou má 40-43 °C. Podobné teploty tam měla i předtím, než jsme přidali novou žárovku.

Dnes opět celý den zalezlá v nejchladnějším rohu terária, jen leží a pokukuje. Raději jsme ji dnes nevyndavali, abychom ji nezpůsobovali další stres?

Nemáte někdo radu jak jí pomoci s vyprázdněním, přeci jen zítra to budou 3 týdny od poslední stolice, a to už mi přijde opravdu hodně. Jen ještě doplňuji, potravu (cvrčky) ji obalujeme ve vápníku a multivitamínech od Repti Planet.

Dále nemáte radu, jak ji teda krmit (jak často a jak moc, tzn. kolik cvrčků), hlavně teď když nejí zelené? A poté jak často a jak moc, pokud by se opět rozjedla?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny