Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Klapavka pižmová, nemocná noha, nechutenství

Dobrý den, neměl by někdo tušení, co může být naší Klapavce? Na pravé přední noze se jí před delší dobou udělal bílý flek, který se zdálo nijak želvě nevadil, ani ji neomezoval. Nyní ale, po dvoutýdenní dovolené je noha znatelně zvětšená (oteklá?) a zdá se být nepohyblivá. Želva je neobvykle pasivní a dokonce nechce žrát, ačkoliv dříve byla velmi nenasytná.
Díky
Pavel Pravda

Předmět Autor Datum
Dobrý den, vyřešil jste nějak tu klapavku? Moje má totiž podobné potíže, ale nikdo neví, co s ní. J… nový
JanaK 04.06.2023 05:30
JanaK
Dobrý den, bohužel ne, veterinář jí dal injekčně nějaké vitamíny a léčiva, další vitamíny předepsal.… nový
Pavel Pravda 04.06.2023 08:02
Pavel Pravda
To je nanic. Já jsem ji měla i na veterinární klinice v Brně skoro měsíc. Krmili ji sondou a dávali… poslední
JanaK 04.06.2023 12:18
JanaK

Dobrý den,

vyřešil jste nějak tu klapavku? Moje má totiž podobné potíže, ale nikdo neví, co s ní. Jen má prý zvětšené vaječníky a hyperkalcémii, což souvisí teď na jaře s reprodukcí a s tím může být nechutenství. Jenže vůbec nic nechce jest. Už dlouho. A má tedy taky oteklou přední nohu. Na klinice ji krmili sondou, ae nic se tím nevyřešilo, protože je doma a stále normálním způsobem jíst nechce. Ani pipetou apod.

Děkuji předem za reakci.

Jana K.

Dobrý den,
bohužel ne, veterinář jí dal injekčně nějaké vitamíny a léčiva, další vitamíny předepsal. Ty jsme jí společně s krmením nutili vpodstatě násilně, ale nakonec stejně asi za půl roku uhynula.

To je nanic. Já jsem ji měla i na veterinární klinice v Brně skoro měsíc. Krmili ji sondou a dávali naději, že jíst bude, ale houby. Člověk jen zaplatí peníze "odborníkům", ale stejně se nikdo pořádně asi v těchto plazech nevyzná...
Tak děkuju za reakci.
Mějte se fajn.

Jana K.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru