Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dramatické záběry odchytu medvědice na Slovensku, skončil salvou ze samopalu

Cheert: Komedia za všechny prachy. Psi tam byli naprosto zbyteční, nebyl jsem tam ale dalo se to dle mího vířidt uplně v klidku. Co by jsme chtěli - ti co ví jak vznikli slováci tak mají jasno.

Vysvetli mi prosim ta tu tretiu vetu. . .!

Teraz k veci v piatok som prisiel na lyzovacku do Sucian (kde sa to stalo) a bolo to tam celkom aktualne kedze sa to stalo v stvrtok. Su tam prosty ludia a maju dost problem najst si normalnu pracu a uzivit sa a nie este riesit tam medvede.

Z miestnych zdrojov mam par informacii. Povolali tam nejakeho miestneho veterinara-lamera, ktory to domrvil a pochybujem ze dakedy uspaval medveda. Bola tam banda policajtov ktorych si konecne robili svoju pracu (chranenie ludi) a nebuzerovali ma pri ceste. (asi nemame utvar proti boju z medvedmi jak to je v USA napr.)
Co na tom bolo akoze divne alebo nekorektne. Bohuzial maju vyzbroj ako maju (slabe pistolky, po tom incidente v karlovke aj skorpiky ktore narobia viac hluku ako skody) Ak mali SA Vz.58 mohli byt len radi. V tej situacii ked ho chcel maco vytiahnut z auta uz mohli strilat a rozhodne mali.

Medvede su krasne z dialky a v telke. Keby som to stretol na cistinke zoci voci, chcel by som mat pri sebe aspon plechovy bubienok 45ACP, ak ne .50 S&W. Strielal by som a v tom zhone urcite netrafil "lavu srdcovu komru". A vsetci by sa urcite do toho obuvali.

Chcel by som vidiet niekoho z vas na ich mieste. Ono, generalom po vojne vie byt kazdy. ;)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality