Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dramatické záběry odchytu medvědice na Slovensku, skončil salvou ze samopalu

na teba som myslel len tu prvu cast aby si sa nevyjadroval do temy o ktorej nemas dostatocne skusenosti, rovnako ako aj ak si si vsimol som nevravel nic o tom ake mam s medvedmi skusenosti preto sa neodvazim tvrdit ze moj nazor je ten pravy. nam(chovatelom terarijnych zvierat) sa tiez nepaci ked v medijach sa vyjadruju k temam napr. o hadoch laici. tu je to to iste a nato som narazal. ostatne bolo skor vseobecne k zbraniam a zabijaniu seliem nie na teba.

ak hladas info o tom ako sa spravat pri strete s medvedom staci pouzit google. ja ked som sa chystal do hor s medvedmi tak som studoval co sa dalo a jednoduchy recept je asi takyto: nezakradat sa potichu po lese, nevliezat do dier, jaskyn a inych potencialnych brlohov, nezdrziavat sa v lese po zotmeni a pred vychodom slnka.
Pri stretnuti nerobit prudke pohyby, pomaly sa otocit a odist smerom od medveda, tvarit sa ze ho nevidis. ak pride k utoku(z dovodu prekrocenia utekovej vzdialenosti) branit si rukami hlavu a hrat mrtveho. Medve je z 95% bylinozravec, len 5% jeho jedalneho listka tvoria mrsiny a sem tam aj nieco co dokaze ulovit(nehovorim o grizly ale o nasom medvedovi).

tu je toho dost
http://www.wolf.sk/sk/programy/zachranujeme-dravce /medved

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality