Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ne, že by to sem patřilo ... ale nedá mi to se nevyjádřit. Nikdy sem nepochopila ... jak se může pes…
Anička42 22.03.2012 22:36
Anička42
Aničko, tys asi nikdy neměla kokra, že? Jinak bys tohle nenapsala...já měla psy vždycky poslušný a v…
Aurifer 23.03.2012 08:32
Aurifer
Článek mě nezajímá, nechápu proč je tady - další bulvární sra*ka ve zprávičkách.. Ale k těm kokrům -… poslední
Jan Lauermann 23.03.2012 22:08
Jan Lauermann

ne, že by to sem patřilo ... ale nedá mi to se nevyjádřit.
Nikdy sem nepochopila ... jak se může pes takhle zaběhnout? Buď ho majitel pustil z vodítka a nevychovaný pes vzal čáru, nebo utekl z dostatečně nezabezpečeného pozemku ... nebo jak? Jednoznačně chyba majitele, má si psa nejprve vychovat, poté hlídat.
Což samozřejmě neomlouvá toho člověka, co odchytne psa, který evidentně někomu patří (když to byl tak milující mazel, tak předpokládám, že měl známku) ... a i kdyby to byl tulák ... prostě jakéhokoli psa ... veme ho pohlavě a udělá si dobrou večeři ... to se prostě nedělá a zaslouží si trest (bohužel pes je pokud vím, jen majetek).
Strašně mě štve, jak maj dneska lidi nevychovaný čokly, že je ani nepustěj z vodítka ("no von by Bertíček pak už nepřišel") a pak se strašně divěj, když to špatně dopadne. A mě pak vytýkaj, že neoblíkám psa do stupidních oblečků a kšiltovek (když jí chudince svítí sluníčko do očiček).
Podotýkám, že psa mám, sice malou krysí potvoru, ale, i když nemá žádnej výcvyk (= že není ukázkově poslušná) můžu s ní v centru města chodit navolno a nedokážu si představit, jak by se mohlo stát, že mi uteče. Maximálně ztratí (ze bych jí třeba zmizela v davu), ale to by bylo opět mou chybou a vytýkat bych to mohla jen sobě.
grrr ... sem na tohle fakt alergická

Aničko, tys asi nikdy neměla kokra, že? Jinak bys tohle nenapsala...já měla psy vždycky poslušný a vychovaný- všechny až na kokry. Ti jsou poslušní když nad nima stojíš s karabáčem, a to jenom možná. Jsou moc milí, ale hrozně paličatí a dělaj si prostě co chtějí. Nám jedna fenka kokra taky pořád utíkala (nejen kokra, dělala nám to i vlčanda), když nebyla na řetěze, tak prostě vzala čáru, ploty neploty. A když byla na řetěze, tak lidi nadávali, že máme psa na řetěze.

Chápu, že někomu uteče pes. To se prostě občas stane. Nechápu, že ho někdo chytí, zabije a sežere. Udělat to někdo mému psovi, tak mě zřejmě zavřou za vraždu.

Článek mě nezajímá, nechápu proč je tady - další bulvární sra*ka ve zprávičkách.. Ale k těm kokrům - všeobecně je to určitě tvrdohlavý plemeno. Asi jsme měl štěstí.. Měl jsem 11 let fenu - Asi byla "jiná", protože poslechla na slovo, vodítko jsem téměř nepoužil. Na chatě zůstávala bez hlídání venku, nikdy neutekla. Skvělej pes.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru