Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rakušané objevili při kontrole české dodávky desítky hadů

Auri promiň, že vytrhuju jen jednu větu z kontextu. Ale tohle co si uvedla, je totální nesmysl. Státní zástupce ti na místo nepřijede, kdyby ses na hlavu stavěla. Ten zastupuje stát a na místo si můžeš přivolat tak akorát svého právníka.
Státního zástupce samozřejmě nemůžeš přivolat, ale můžeš si vyžádat jeho přítomnost, na což máš ze zákona právo (svého právníka si samože můžeš přivolat taky :-D). Státní zástupce, mající dosah pro danou dobu má v těchto případěch ze zákona povinnost dojet, protože se jedná o situaci, kdy je zde podezření, že policie překračuje svoji pravomoc a státní zástupce jako takový je odpověný za dodržování zákonnosti. Tudíž musí přijet, i kdyby byla sobota 1 hodina v noci. Je to jeho práce, za kterou je placený. To, že samo bude příjemný jak osina v půlkách (samozřejmě na ty policajty, co ho k tomu povolávají...protože ho tahají k takové 3,14čovině a oni to vědí) Což je karta pro tebe- když jim řekneš, ať zavolají státního zástupce tak většinou zklapnou, protože by si to od něj pak vyžrali.

Všechno je to o znalosti (a vhodné interpretaci) zákonů, nic jiného v tom není. Ale pokud si chcete nechat srát na hlavu, je to vaše věc.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality