Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tato poradna je legitimizaci tohoto odporneho obchodovani se zviraty pro poteseni ?

Hele ty blábolo, jestli si někdy aspoň trochu studoval třeba hady, tak jistě víš, že praxe je taková, že pokud má ten had přísun potravy vůbec nemá potřebu někde cestovat :i:
takže tvoje narážky na nedostatečný prostor jsou minimálně irelevantní, nehledě na to, že takový zvíře už si pořizuje jen opravdovej nadšenec a ten mu jistě vytvoří adekvátní podmínky takže to zvíře určitě nestrádá. Což se třeba nedá říci o jedincích žijících ve volné přírodě, kteří ani nemají, narozdíl od jedinců chovaných v "zajetí", zajištěn pravidelnej přísun potravy.
Usuzuju tak podle mého svěřence kterého když ho vyndám z terárka a volně pustím po bytě (myslíš, že 92metrů čtverečních na dvoumetrovýho hada je dost???)tak se někam namotá a tam by bez hnutí spočíval třeba 14 dní a myslím že mu je úplně jedno jestli tak číní někde pod stromem v pralese a nebo v koutě mého obýváku.
Můj názor je takovej, že ani nemáš páru o čem vůbec "přednášíš" a že chceš jednoduše jen prudit. :-p

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny