Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Námět na článek

Pánové,
oba máte zajisté pravdu. Sám jsem proti neustálému opakavání jedné a té samé otázky dokola. Nechtěl bych, aby můj spot vyzněl jako obhajoba lenosti. Úmyslem mým bylo, vytvořit zde například něco jako FAQ (časté otázky a odpovědi ;-) ). Nechceme určitě nikoho ze stávajících či nových příchozích odradit zbytečným mentorováním (hledej, čti, snaž se atd.), a tím ho poslat ke "konkurenci". Ale taky ho zbytečně nerozmazlovat. Když odkaz, tak do vlastních vod. Proč ho posílat ke konkurenci?! :-P
Další věc, která mne k tomuto vedla byla ta, že ne vždy tazatel, byť si určitě přečetl návod, je schopen položit otázku tak, aby se odpověď případné podobné otázky dala vyhledat jednoduše ;-). A rozhodně nechci (a snad nepíšu jen za sebe) opravovat za zadavatele špatně položené otázky.
Když už tu sekce články je, proč ji nevyužívat? Já jsem tam přidal pár věcí ze starého webu teraristika.jinak.cz, ale to je zatím vše. Obecný problém je samozřejmě s časem, co si budem nalhávat. Pánové, opusťme klidně regiusku a napište článeček o něčem jiném. Uroboros třeba o topných kamenech ;-)
Jinak Iversone, tohle

Časem by se taky mohlo stát, že by se začali přes internet najímat lidi, kteří jsou zkušení chovatelé, a kteří se o moje zvíře odborně postarají a já budu jen sedět a čumět na něho, jak se mu parádně daří.
je běžné v tzv. civilizovaných krajích. Bohužel... nebo naopak bohudík pro to zvíře! :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny