Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Krajta Královská - dostupnost

Aha, tak jinak vysvětlila jsem, že nejsem nějaká extra chovatelka, takže to Vaše - ZLÝ HADI NEEXISTUJÍ!!! si nechte prosím Vás pro sebe, jelikož já na toto opravdu nejsem zvyklá. Nejspíš nevíte, jak se máte chovat.
Ovšem velice děkuji za názor a říkala jsem, že je to má vina, že jsem se o užovku nestarala a je taková, jaká je - ZLÁ 8-) ... Její matka byla HODNÁ:-x a já se s ní MUCKALA (abych použila Vaše slova) !!!
A pokud bych Vás mohla poprosit, nevyjadřujte se už k tomuto vzkazu! Vážně nejsem na taková individua zvyklá.
Pejska mám a dokonce i osmáka a jsou to zlatíčka, dokonce chovám i sklípkany a ne zrovna malou farmičku, takže vím, že ne všechna zvířatka a zvlášť ty terarijní nejsou vhodná pro MUCKÁNÍ. Ale mám znamé, co chovají krajty a lezou jim po bytě jako součást rodiny.
A to, že mě občas kousne, to mi vážně vadit nebude, ale aby mě kousala pokaždé, když jí tam jdu vyčistit terárium, či ji nakrmit apod. To ji vážně nemusím mít, (myslím tu mou užovku) ... teď možná mluvím opravdu ošklivě, ale tak to prostě cítím a pokud to Vám vadí, tak to není můj problém!! Protože milý/á pane/í ... vy mi žíly netrháte.
Má úcta ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny