Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem gekoni a odpuzovač komárů

Lidičky,zajímala by mě jedna věc:v ložnici mám terárka v kterých mám E.macularis nejmladší má 6měs.,R.ciliatus,C.elegans 6měs. a 2 týdenní U.milli,můžu v tomto pokoji používat odpuzovač na komáry co se dává do el.zásuvky?Jestli ano,tak který,jsou 2druhy:co vydává zvuky a do kterého se dokupují naplně. A nepoškodí to cvrčky?Předem děkuji za odpověd.Jitka

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no ale co ten odpuzovač,který vydává ty zvuky co lidi neslyší,prý je ten zvuk komárům nepříjemný a d…
Dominika 21.05.2007 10:55
Dominika
Sice už si díky skleróze nepamatuju kde, ale už se někde vliv takových hraček na bezobratlé řešil a…
nerosekdas 21.05.2007 12:37
nerosekdas
Co se týče chemických osvěžovačů a odpuzovačů komárů do zásuvky mám najisto vyzkoušené že to zabíjí… poslední
Brmboš 21.05.2007 12:58
Brmboš

no ale co ten odpuzovač,který vydává ty zvuky co lidi neslyší,prý je ten zvuk komárům nepříjemný a do pokoje nevletí,to by nemělo nějak ublížit,kousnutí od komárů mi nevadí,ale celou noc mě budí jak mi bzučí u hlavy,u nás doma se totiž vyskytují více než v normální domácnosti,za den jich zabiju asi 6,tak chápete můj problém.

Sice už si díky skleróze nepamatuju kde, ale už se někde vliv takových hraček na bezobratlé řešil a nějakým způsobem je to minimálně ovlivňovat bude určitě... Na obratlovce by to snad špatný dopad být nemělo. Každopádně 6 komárů není, myslím, nic strašného...a navíc dá se to určitě řešit i síťkama v oknech třeba;-)

Co se týče chemických osvěžovačů a odpuzovačů komárů do zásuvky mám najisto vyzkoušené že to zabíjí kytky. Nemusí na to nutně reagovat hned. Některé začnou chřadnout okamžitě, na některých se to podepíše později, ale prostě jim to vadí. Takže předpokládám že to bude vadit i zvířatům. Rozdíl bude pochopitělně v tom jestli je to hmyz, plaz nebo savec. U jednotlivých zvířat bude mít nepochybně vliv velikost a váha.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru