Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmije r. Atheris

Roker - jak sme tu uz z Auri pisali, ono tox. nevyznamny druh je v podstate to, ze ked ta trafi a si ok (ziadne alergie, kardio problemy apd) tak to ustojis aj bez nejakej lekarskej pomoci. Neznamena to ale, ze ti nic nebude. Tych pripadov kde prisiel chovatel o prst pri albolabrovi je pomerne dost.
U Atherisiek a mnohych dalsich druhov je to mnozstvo uhryznutych ludi podstatne mensie (a taktiez aj informacii a dokumentacie uhryznutia) uz len koli tomu, ze ich ma malo chovatelov. Pripadne su z oblasti, kde sa to uhryznutie nijak nehlasi atd, takze sa to bezny clovek v Europe len tak nedozvie.
Vezmi si to tak, kolko ludi poznas co maju napr sqamy? A to su z Atherisiek najrozsirenejsie. Zas tak vela ich nieje, takze ani dolozenych uhryznuti. Napr hispidy, alebo desaixky niesu v chovoch skoro vobec, tak nemozes cakat, ze bude kde kto vediet, co dokazu. Aj ked vseobecne sa Atherisky radia medzi nie velmi nebezpecne druhy.
Zato albolabry (aj ked dnes uz tiez skoro vymyzli) boli pred par rokmi uplne bezny hadi a mal ich kazdy kto si na nich spomenul. Takze u nich aj skor najdes na nete co dokazu...

Jednoducha rovnica - cim viac ludi ma auta, tak tym viac bude havarii. Je to presne to iste.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny