Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dávkování vitaminů

Zelvu do teraria ne. Nevim, proc je to tu zvykem. Lepsi je zelvi stul - cirkulace vzduchu, zadny sklo, teplotu a vlhkost muzes lepe regulovat. Po vymene nas zelvak lita z jednoho konce na druhy. Vypada spokojene a docela aktivne. Je dobry vystavet taky nejake vyssi patro. Hrozne radi koukaj z vysky a splhaj.

Pokud umis jine reci nez cestinu, je vyhoda precist si, co se pise jinde a konzultovat to s ruznymi narodnostmi. Kazdy ma jine postrehy. Treba nekdo ti rekne, ze horsfieldii zije uplne na suchu. Jenze jinde se doctes, ze prece vetsinu sveho zivota travi v nore, kde uplne sucho neni atd.

Pokud bydlis v byte, zacni si shanet semena jedlych rostlin. Je to fuska byt ze stredu mesta a mit na balkone zahradku, zvlast kdyz je tam pul dne kolem 40 stupnu. Zelva je pro me taky jedine zvire, ktere muzu mit. V kazdym zveraku u nas maj jen horsfieldii. Radsi si zelvu porid od chovatele. Ve zveraku je nemaj v idealnich podminkach a jsou to podvodnici (moje zkusenost). Moje horsfieldii udajne pochazi z Ukrajiny. Bohuzel jeho rodice ukradli z prirody :.( Nevim proc, kdyz jsou mladat plne obchody. Nabidka pry pokryva poptavku, hm..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny