Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dávkování vitaminů

To jsem nevedela. Znam to zase tak, ze prirodni pri prebytku muze vyloucit, kdezto chemicke se tam nejak drzi. U sebe mam zkusenost s letitym pojidanim mineralu, ktery si telo samo neumi vytvorit. Kdyz prestanu, telo se chova, ze ma malo a samo si neumi pomoct. Souvisi to se vstrebavanim v bunkach. Myslim, ze prirodni by se obecne vstrebavaly lip i u zvirete a pusobily pozitivneji nez umele.
TNT obsahuje prasek z šípku, listy jahod, malin, moruše, růže, jitrocele, pampelišky, opuncie, ibišku, ptačince prostředního, měsíčku lékařského; seno - bojínek luční, srha laločnatá; tráva ječmene (vypada asi takhle: http://www.gogreen.net.nz/images/products/barley/ba rley-grass2.jpg ). Nove existuje verze s probiotiky - tu nemam. Vitaminy jsou ve forme nahnedleho prasku. Jeste existuje verze pro zelvu uhlirku s ovocem - papaya, jablko, boruvky, jahody. Jako ceska socka jsem si je objednala v nejlacinsi obalce - byly peclive zabalene v tuhem uzaviratelnem sacku, ktery byl jeste v jinem sacku. Pri presypavani do sklenic opatrne pomalu lzici, dost zaleze do nosu. Na rozdil od Reptivitu voni prirodou. Lide rikaj, ze je zelva o dost aktivnejsi. Nevim. U nas byl problem s aktivitou kvuli ubytovani v terariu kde ani TNT moc nepomohlo. Podavat staci tak 3x tydne. Davam kdy si vzpomenu, asi tak sotva 2x tydne. Doplnovat jinymi vitaminy/mineraly nema cenu. Staci mit ve vybehu sepiovku. Nas nema problem TNT snist (nemel problem ani u reptivite), ale nevim jak u zelv, ktere veskere vitaminy v prasku odmitaji..
Co si myslis o vitaminech podanych veterinarem 1x rocne injekci? Ja nic dobreho, ale pokud by opravdu zelva odmitala zakamuflovane, zabalene do potravy, tak nevim co bych sama vymyslela. (kdyz bydlime v byte a nemuze se volne past)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny