Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem had

Aha::) a tu zahradní chatku máš postavenou doma nebo na zahradě? A co do ní chceš dát? Tak přidej nějakou fotku, nějak si neumím představit terárium ze zahradního domku. Tý brďo 124 táců za jedno terárko, to nevrazím do vybavení celý haďárny i s ročním provozem a to jí mam dost velkou cca 3,5 x 3,5 x 2,4 m (není to ještě větší zahradní domek, je to běžná místnost)

P.S.: Po takovém dotazu se nemůžeš divit, že jsem tě považoval za chvástavého pubescenta a po té reakci mě to v tom utvrdilo, minimálně že jsi nedozrálý psychicky. On to byl totiž takový vtípek.
P.P.S.: Když už jsi tak velký, tak si můžeš koupit trochu větší terárium a můžeš mít třeba hroznýšovce, ale jinak pokud nechceš užovky nebo korálovky, což jsou mimochodem také užovky, tak se ten výběr hodně zužuje, přeci jen je užovek přes 2000 druhů, zbytek (několik set) jsou krajty a hroznýši, povětšinou potřebující větší terárium, slepáci a spol. pro běžného člověka neatraktivní (vypadají jako žížaly) a těžko chovatelní (převážně žerou mravenčí kukly a podobné záležitosti) a jedovatí hadi (zmije, chřestýši, korálovcovití, mořští), kteří nejsou pro začátečníka vůbec vhodní.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny