Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Informační server - databáze o chovu hadů

Jsem rozhodně pro a do projektu bych se rád zapojil. S touto myšlenkou koketuju už nějaký ten měsíc, ale nebyl čas něco pořádně rozvrhnout.
Mým cílem bylo vytvořit jakousi databázi hadů, kde by každé čeledi, podčeledi, rodu i konkrétnímu rodu náležela jedna stránka. Byly by na ní základní informace (typické znaky, charakteristika chování (u rodů), výskyt,..). U druhu český, latinský i anglický (popř. neměcký) název (názvy), fotky, které by mohli registrovaní uživatelé přidávat (musel by je nejprve schválit admin či moderátor). Nechyběly by ani rady k chovu.
Součástí těchto stránek by bylo forum (důsledně rozdělené, ne však překombinované) a inzerce (možná součástí fóra).

O financování jsem také přemýšlel a došel k závěru, že by to nějak šlo (počítal jsem 600,- na rok (hosting a doména) - kdyby jsme rozjeli nějaký větší projekt, rozhodně by bylo potřeba připlatit). Časem by se třeba našel i nějaký partner či sponzor. Jako použitelná doména mě napadla herpetomania.net/org. (.com je bohužel registrovaná a .cz je zbytečně drahá).

Mám připravené i technické zpracování. Kdo má zájem se do projektu zapojit. Kontaktujte mě (viz. můj profil), pošlu vám pozvánku do Google Groups, kde to můžeme společně probrat a nazatěžovat toto forum.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny