Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Informační server - databáze o chovu hadů

Jakmile do toho budeš chtít zatáhnout jakoukoliv formu příjmů, musíš vytvořit nějaký právní subjekt. Zrovna v těchto dnech modi, admini a otcové projektu poradna.net řeší cosi podobného.
Jedno z řešení by mohlo být ve formě klubu, tedy v občanském sdružení. Každý člen, který by chtěl využívat aplikaci, by se po zaplacení členského příspěvku stal oprávněným uživatelem serveru a jeho služeb. U OS se myslím do 100.000,- ročního zisku neplatí žádné daně a členské příspěvky se taktéž nedaní. Samozřejmě by se dal nabídnout reklamní prostor za úplatu, atd atd. ale to co by to ssebou neslo už je spíše na právníka potažmo učetního.
Druhou věcí je potom vlastní vývoj programu a následná údržba a rozvoj. Program musí být velice universální, aby oslovil celé spektrum chovatelů a teraristů.
Celý ten moloch za tím, musí mít přesně stanovená pravidla a organizační strukturu aby bylo zajištěno bezproblémové fungování. Nadšení je super věc, ale na druhou stranu, je opravdu potřeba promyslet vše do nejmenších detailů.

Aby mělo cenu se vůbec něčím takovým zabývat (myšleno ve větším měřítku), je potřeba udržet si to nadšení a vytvořit tým lidí, který holt bude muset částečně slevit ze svých zvyklostí a část času věnovat projektu. Tak tedy, kdo je ochoten do toho jít? Připisujte se vy odvážní, případně připište i druh pomoci, který jste ochotni a schopni nabídnout.
Pokud vytvoříme onen provozní a vývojový tým, zkusím zajistit jakési oddělené fórum na tomto serveru sloužící ke komunikaci týmu.

GG

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny