Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Informační server - databáze o chovu hadů

Pracuju už pár týdnů, na myšlence, která mě už provází několik měsíců, otázku pro mě je jestli to bude někdo z chovatelů využívat. Jedná se o databázi hadů, kam by si každý chovatel ukládal své chovance a psal k nim například krmení, měření, svleky, rozmnožování, teploty v teráriu atd... Aby šlo porovnávat jednotlivé údaje mezi chovateli, myslím, že by to dost pomohlo později i v rozmnožování velmi vzácných druhů, jde jen o to, jestli si jako chovatelé tyto údaje zaznamenáváte a zda je poskytnete ostatním. Já už nějakej ten pátek chovam a všechny tyhle záznamy jsem měl na HDD, o který jsem minulý týden přišel, už jen z toho důvodu se bude jednat o internetovou verzi, která se bude zálohovat, aby k takovým ztrátám už nemohlo dojít. Navíc myslím, že by tento server byl světový unikát a tak by se možná časem do tohoto projektu zapojili i zahraniční kolegové. Záleží jen na vás .....
Server by obsahoval asi následující: Databáze o hadech, dat. o chovatelích, inzerce, fórum. Možná i další, to záleží na napádech. Ale upřímě řečeno nechce se mi tento projekt realizovat, pokud by ho pak skoro nikdo nevyužíval.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže dávam otázku, neb to nemínim desetkrát předělávat, co vše si zapisujete v chovu hadů... Každý…
Uroboros 10.12.2007 11:17
Uroboros
Název zvířete,datum narození/vylíhnutí,datum koupě,cena,prodávající,kontakt na prodávajícího Do dení…
halapremek 10.12.2007 11:33
halapremek
Zapomněl jsi zimování. Od kdy do kdy, při jaké teplotě. Dále potom úhyn, příčina uhynutí, případně p…
Georgij Gadjukin 10.12.2007 11:40
Georgij Gadjukin
Zimování jsem zapomněl,pravda. úhyn,příčina,pitevní zpráva - to by mohlo obsahovat "zdraví".
halapremek 10.12.2007 12:08
halapremek
Tak koukam nic zvláštního jste nevymysleli, ale díky za to, k zvířeti přidam ješte formu/lokalitu. poslední
Uroboros 11.12.2007 07:41
Uroboros

Takže dávam otázku, neb to nemínim desetkrát předělávat, co vše si zapisujete v chovu hadů... Každý si zapisuje jen něco, takže na portálu logicky musí být vše...:-D
Pište. Já si pak udělam "vejcuc" a vypracuju podle toho chovatelskej deník. Dobrý nápady si cenim.
Až ude portál hotov, budu potřebovat někoho kdo ovládá aspoň částečně PHP a MySQL aby mi pomáhal jako admin a pak tak 2-3 spolehlivý lidi jako moderátory diskuse případně i inzerce, ale hlavně toho deníku, protože nesmyslný data, který tam budou na 100% vkládat "puberťáci" a i dospělí co nedospěli nemají pro nikoho smysl a musejí se mazat.
Taky někoho kdo se velmi dobře vyzná v systematice a stíhá sledovat změny, aby spravoval systematiku. Jetšě není hotovo, takže nemá smysl předbíhat, nyní potřebuju nápady na deník.
HZ

Název zvířete,datum narození/vylíhnutí,datum koupě,cena,prodávající,kontakt na prodávajícího
Do deníku pak - terárium - (číslo terária,výměna podestýlky a jaká podestýlka) krmení (datum,krmení,počet),svleky,rozmnožování - (tam píšem kdy se přidal samec,kdy bylo pozorováno páření,snůška,líhnutí atd.) Zdraví (datum zjištění problému a popis problému,co na to na veterině,jaké léky podávány,uzdravení),měření (datum - váha,délka) to je asi tak vše co píšeme. Snad jsem na nic nezapomněl. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru