Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem odčervení

Dobrý den,
prosím podtřebovala bych poradit jak mám odčervit želvu.Vím,že se odčervuje drontalem,jestly je něco speciálního pro terarijní zvířata to nevím.Ale nevím jak ho mám do ní dostat,legoušovi to je v poho ale s želvou si nevím rady,myslíte že se ta tableta může rospustit ve vodě a sřikačkou nějak vpravit želvě do tlamičky,nemůžu jí nějak ublížit tou stříkačou.V žrádle nemám 100%jistotu že to pozdře.
Také jsem se dočetla v knize,že se dá odčervit metronidazolem(ENTIZOL).je to možné a dá se to použít i na legouška.Ale píšou že je to na deset dní to je určo lepší ten drontal.červi teda nemají ale nemám je dlouho tak jistota je jistota.
Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dnes som bol pre istotu zobrať korytnákov zo záhrady, lebo sa mi zdalo, ze počasie je dosť nepríjemn…
Redrum 05.09.2007 22:12
Redrum
Vlastne asi s tým veľmi čakať nemôžem, bo sa už trikrát vyšpinila a pokaždé su to smradľavé guličky… poslední
Redrum 05.09.2007 22:59
Redrum

Dnes som bol pre istotu zobrať korytnákov zo záhrady, lebo sa mi zdalo, ze počasie je dosť nepríjemné a nemám vyhrievanú búdku. Večer som ich okúpal a v truse jednej bol poriadny kopec malých bielych červov. Chcel som sa spýtať, či to zatiaľ možem nechať tak a odčerviť až koncom jesene? Plánujem ich totiž, hneď ako bude krajšie vrátiť do výbehu a to by bolo odčervenie úplne zbytočné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru