Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dopadla marginata a poděkování.

No, tak to by bolo super! Konečne by boli pokope seriózne informácie! Od tej doby, odkedy som začala zháňať info o tejto problematike, narazila som na množstvo webových stránok v slovenskom a českom jazyku. Myslím, že vôbec nepreženiem, keď poviem, že takmer na každej z nich sa stále živia rôzne mýty a nepravdy, ktoré majú ľudia i tak hlboko zakorenené. Je naozaj na čase niečo s tým urobiť.

Len na okraj a (zapôsobonie KHorovi na city ): práve včera mi prišla dcéra domov z knižnice, odkiaľ dovliekla ďalšiu knihu o korytnačkách, v ktorej radia (okrem iného) i kŕmenie jogurtom, tvarohom a pod. Osveta o správnom chove korytnačiek je tu potrebná ako soľ. A kto iný, než takto skúsený chovateľ by mal v tomto smere vzdelávať a vychovávať? KHor, prosím, prosím...

Chápem, ono je to veľmi veľa o čase. A čas sú peniaze. Tým preboha nechcem povedať, že by snáď KHor (alebo ktokoľvek iný, kto tu radí), bol z tých, kto za svoje rady očakáva nejaký finančný prospech a v závislosti od neho radí, alebo neradí... Ale predsa, každá snaha by mala byť odmenená a myslím, že na vydanie publikácie by bolo možné získať finančné prostriedky i z fondov EÚ. Ide predsa o výchovu mladých chovateľov. Ide o ochranu živočíchov, celoplošne ohrozených.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny