Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dopadla marginata a poděkování.

Hele, vážně. K diskuzi o knížce přitlačím na pilu:

1. Co se týká jakékoliv případné publikace, není, myslím, třeba se obávat, že by to nikdo nechtěl vydat i za svoje (počítat hned s evropskými fondy je zbytečná bublina). Každý nakladatel hledá původní českou literaturu raději než překlady. A tohle je u nás téma, které zajímá hodně lidí, takže případná knížka může mít na trhu úspěch = zájem nakladatelů o rukopis (vlastní zkušenost).

2. Myslím, že Jirkovy poznámky a fotky v různých diskuzích by stačilo posbírat, pěkně je tématicky uspořádat a byla by z toho knížka na 300 stránek jako řemen. Je škoda, že si to nemyslíš a máš pocit, že řada informací je obecně známá. Jasný, jsou věci více nebo méně známé, ale nemůžeš očekávat, že cílovou skupinou budou buď jen skoroprofíci nebo naopak několikadení čerství želvaři. Jde jen o to správně informace řadit za sebou.

3. Takovou knížku to u nás opravdu chce a je třeba. A to nejen pro chovatele, ale i pro druhou stranu barikády - pracovníky ČIŽP, AOPK a úředníky na krajích. Ti totiž mají často na starosti nejen želvy, ale mnoho jiných živočichů, takže pak není divu, že suchozemským želvám tolik nebo vůbec nerozumějí. Z toho pak vzniká spousta problémů.

...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny