Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cites zelva

:-)Predem se moc omlouvam, vim, ze je to tema, ktere zde bylo jiz mnohokrat receno, ale opakovani je matka moudrosti, tak doufam, ze mi poradite. Koupila jsem si zelvu a dostala k ni dva papiry, zlutej a bilej. Volala jsem na Krajskej urad, na zivotni prostredi a pry mam ty doklady poslat jim a oni si s tim poradej. Prosim Vas, mam k tomu psat nejakej pruvodni dopis? Mam poslat oba doklady? Nestane se mi, ze by je mohli nekam "zasantrocit"? Mam napsat na obalku, ze se jedna o cites? Nebo cekat, ze az to tam damy na podatelne rozbalej, ze budou vedet co s tim? Diky moc a preji moc moc uspechu s vasimi mazlicky;-)

Předmět Autor Datum
Já bych to raději řešil osobně, člověk pak aspoň ví koho v případě nějakého "zašantročení" nebo něja…
krokodýl 08.08.2007 16:51
krokodýl
Jj, to jsem chtela, ale pani na zivotku rikala, ze na to zadny uredni dny nemaji a ze to mam zaslat…
martall 08.08.2007 17:27
martall
To je kravina, na každém úřadě samozřejmě mají úřední hodiny a dny (většinou pondělí a středa) a na…
krokodýl 08.08.2007 17:43
krokodýl
Máš recht, tech par kroku me nezabije, proste tam s tim zajdu a hotovo. No a kdyztak to dvere jisti:…
martall 08.08.2007 17:48
martall
Já bych to řešil stejně jako Krokodýl. A žádný strach, je to jejich požadavek, takže si na to udělat…
KHor 08.08.2007 21:21
KHor
Taaak, registrace probehla uspesne.;-) Nedalo mi to a napsala jsem na prislusny organ maila, hned ob…
martall 06.09.2007 15:12
martall
Zřejmě jim jde o aktuální foto, protože obzvláště u mláďat se kresba během růstu poměrně intenzivně… poslední
krokodýl 06.09.2007 15:42
krokodýl

To je kravina, na každém úřadě samozřejmě mají úřední hodiny a dny (většinou pondělí a středa) a na důvodu návštěvy to nezáleží, prostě tě na vrátnici řeknou, které č. dveří na odboru ŽP to řeší nebo to najdeš na informačních cedulkách a tam si to vyřídíš a pak si tam buď proto zajdeš nebo ti to pošlou. Ale pokud je budeš přeci jen posílat, tak si určitě udělej fotokopie, jistota je jistota...

Taaak,
registrace probehla uspesne.;-) Nedalo mi to a napsala jsem na prislusny organ maila, hned obratem reagovali a krok za krokem popsali co mam delat a nedelat. Vse jsem tam poslala (pro strejcka prihodu, jsem si ale radsi oskenovala reg.listy, clovek nikdy nevi:-)poslala jsem to doporucene a ani ne do 14dnu mi prisel dopis-taktez doporuceny, s potvrzenymi reg. listy. Vse probehlo v naprostem poradku, takze predesle obavy nemuseli byt na miste-nastesti. Jedine co me trochu mate je, ze po me chteji do konce roku zaslat dve fota od kazde zelvicky, pritom s doklady jsem posilala i fotografie-vyfocene puvodnim majitelem, tak nevim proc je potreba znovu prefocovat a opet posilat reg.listy s novymi fotkami?:?:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru