Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pls utekla mi užovka

Jak si to tady tak čtu, tak vám taky napíšu. Moje korálovka sedlatá mi utekla teď ve čtvrtek, ještě je maličká, nemá ani 40 cenťáků. Samozřejmě jsme odstavili všechen nábytek a tak... (i když jsem četla, že je to většinou zbytečné) a nic. Jen jsem doufala, že neutekla z pokoje. Druhý den jsme prohledali pokoj znovu. Nic jsme nenašli. Tak jsem to pomalu vzdávala a odnesla jsem holátko, co jsem ve čtvrtek koupila, do mražáku zamrazit. Jak jsem se vrátila od mražáku, sedla jsem si na postel, podívala jsem se do terárka po leguánovi, co nám umřel a ona tam vyvalená na šutru:o) Tak jsem utíkala pro holátko, ani mu nestihla začít být zima:o) Tak korálovka si asi usmyslela, že se přestěhuje do většího (to terárko plánuju pro ni, až bude větší, jsou tam docela široké větrací otvory. Teď by, když se dostala dovnitř, zvládla i utéct ven.
Rady, kde se může schovávat, jsou naprosto zbytečné, a neplatí obvykle asi ani to, že půjde za teplem nebo tak... Každá si zaleze, kam se jí zachce.
Můj kamarád, když mu utekl had, roztahal všude po zemi lepící pásky, aby se přilepila (což mi přišlo docela sadistické:o) a světe div se, ono to pomohlo:o) Chuděra se přilepila:o) Mně se nejvíc líbí roztahat po zemi igelitky a sáčky a tak, a když se bude po nějakém plazit, tak to bude šustit. Je to aspoň nenásilné:o)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny