Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Arachnofobie - jdu se jí zbavit

O tom jestli tak tak prokousne kuzi by se dalo diskutovat. Ve zveraci jsem se bavila s prodavackou a ta mi ukazovala jizvu po kousnuti pokoutnikem. Vyklizeli pudu a tam ji rafnul na hrbet ruky. Primo to videla a pavouka poznala. Za pul hodiny mela ruku jako bambuli, do hodiny uz to vylezlo k lokti a za hodinu a pul uz mela ruku dvojnasobnou az k rameni. To uz byli na pohotovosti, dostala kalciovku a kapacku a rikali jim, ze s kounutim od ceskych pavouku byvaj velky potize. To misto bylo velky jako desetnik, bily oproti zbytku kuze a studeny (bylo vedro). Pry v nem nic neciti.
Ver mi, mam OPRAVDU fobii, ale z nejakyho duvodu mi vadej pavouci co delaj site. Skakavka, sekac a spol. je nedelaj a tak mi nevadej. Sklipkan dela tunylky a ty pavuciny ma takovy jiny, takze ten mi taky moc nevadi, ale pokoutnik, krizak, takovy ty vyzrany sklepni co sotva lezou, to je jiny kafe. Ty site asi souvisej s tou bezmoci jak jsem psala.
Jestli to k necemu je nebo neni se uvidi. Zatim verim, ze to k necemu byt muze. Nejnovejsi zpravy: vcera se mi podarilo nekolikrat do toho pidipavouka zezadu drcnout prstem. Uaaa! Ani jednomu z nas se nic nestalo. Zitra jdu k ty doktorce pres fobie. Jestli po me bude chtit abych si ho dala na ruku, tak s ni do toho nepujdu. Neverim ji ze by ho hned sundala. Ale tenhle tyden chci pokrocit abych se ho dotkla bez sileni a ne jen tak bleskove. Pak teprv budeme davat na ruku. No, bylo to tezky, ale bude hur. Drzte palec a dik za podporu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny