Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Arachnofobie - jdu se jí zbavit

Ti povim, já nebyla vůbec v klidu,že velkoprdelní sedí v kuchyni.Depááák..Oči mi švidraly hrůzou http://tera.poradna.net/images/smiley/eek.gif Teklo ze mně při představě,že přijde návštěva a budu jí muset dělat kafe..http://tera.poradna.net/images/smiley/surprised.gif A páč neumím téměř žádnýho tvora zabít - mám z toho pak vyčitky - http://tera.poradna.net/images/smiley/redface.gif(to je asi taky na léčení:)tož jsem tak dlouho koulela levým vokem na kolegu(páč to pravý se už stresem zaseklo) až ho chápavě odnesl na lopatce a pustil ven.A tady se potvrdilo,co říká můj taťulda: máš-li kamarády, nepřátele nepotřebuješ..Kolega nezapomněl poznamenat, že se stejně ten prcek jinou cestou vrátí zpět..Ha..ha..Doufám, že tu už nebudu..Máme se stěhovat za 14 dní jinam...Uuuuf...do 4. PATRA a prosvětlených místností!!!! Dosť bolo velko a maloprdelních!!!Musím poznamenat,že na některé kousky zde ve sklepě(supr prostor pro kancelář arachnofobičky) jsem si zvykla. A jednoho,důvěrně Pepu,co jsem měla za sebou jsem každej den zdravila,a tak nějak se učila zvládat pohled na něj..dokud Pepa nezmizel..http://tera.poradna.net/images/smiley/surprised.gif
Diky bohu ovšem, zdá se,že už nafurt..Už je to rok a po Pepovi slezla všechna zákoutí..
No,popravdě,krmit ho,jako ty,to bych nedala..To máš teda fakt navrch http://tera.poradna.net/images/smiley/wink.gif A už vůbec -koukat se,jak se cpe..To mě přijde asi nejděsivější.Asi jsem fakt byla v minulým životě moucha..Úplně s něma soucítím tu hrůzu..
Ty hele a nepomůžou Ti třeba nějaký rukavice na to hlazení? http://tera.poradna.net/images/smiley/bigsmile.gif Mě to přijde míň morbidní..Ale předzkušovat ti to teda nebudu..:)
A víš co?Nejseš srab..Bojuješ s tím? Bojuješ..Tooo chceee přeeecee odvahuuu a tuuu mááááš!
Tak pisni, co středa, esi ho tam ještě bude třeba..Fidly myslím http://tera.poradna.net/images/smiley/wink.gif

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny