Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Arachnofobie - jdu se jí zbavit

Mno myslím že jeste na tom pořád dobře když vám nevadí například sklípkani , malí pavoučci, nebo ty skákavky bo jak jste je pojmenovaly:) opravdu paráda.
Já nemůžu vidět žádného pavouka okamžitě strnu že se nemůžu ani pohnout , rozbuší se mi srdce a mám hotovej histerickej záchvat.... zajímavé je že dříve jsme se aspon těch malinkatejch nebála ale ted jakákoliv představa na pavouky mě rozhodí.. mám problém o nich jen psát. A ted když jsem projížděla příspěvky a viděla některé obrázky co jste sem přidali tak jsem málem od toho notasu utekla.
Stejně tak se mi z nějakého důvodu v dospělosti udělala fobie z výšek což vůbec nechápu když jsem jako malá pořád někde lozila po stromech atd ted se nenahnu ani z prvního patra aniž by mě zalilo horko a strach.
Jenomže pořád se radši zesypu ze strachu z výšek než z těch pavouků to je pro mě jistá smrt a vim na 100 pro že pavouků se budu bát vždycky...
Kežby se ten strach ve mě nějak zlomil ale bohužel spíše vidím pro mě nerealné jak je lidi dokážou brát do ruky apod.
A přitom u nás se nikdo pavouku nijak extra nebojí . Já si připadám jak kdyby to byly nějací mimozemštani hnusný , strašidelný vraždiči...
Mě už asi není pomoci:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny