Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Arachnofobie - jdu se jí zbavit

To Feiit: tak to je fakt těžká forma fobie, ale třeba by i s tím šlo nějak pracovat. Jak jsem psala někde výše, na internetu byl velice užitečný návod jak na to, začínalo to představami jak někde leze pavouk, postupně byl v představách blíž, pak lezl v představě po člověku.... To by možná šlo, kdyby sis představila pavouka jako tečku v dálce, kterou skoro nevidíš a postupně bys k ní chodila blíž a blíž. Aspoň něco.

Jinak novinky u nás doma: Smítko je největší zabiják, směju se když si po sobě čtu, že vypadá bezbranně. Smithky mají být ty mírný a theraphosy ty vzteklý, ale u nás je to obráceně. Bohužel pro mě, tréninkový pavouk z ní nikdy nebude. Každopádně pěkně žere a prospívá, takže z jejího hledika je mise splněná. Bambule je zlatá, klidnej a hodnej pavouk. Což ale neznamená, že bych na ní sahala protože nejsem sebevrah. K Bambuli jsme před rokem pořídili samce Gastona, ale protože Bambule marodila a ne a ne se svléknout, Gastík o tomto víkendu odcestoval do Ústí za holkama a už dvě udělal šťastný. Povahu má jako Bambule, takže to byla láska na první pohled (se mnou a určitě i s holkama pavoučicema). Gaston už se nevrátí, ale místo něj jsme darem dostali mimino theraphosy apophysis, takže máme takovou pidiBambuli.
http://para666.sweb.cz/Sn%C3%ADmek%20501RR.jpg

Na ruce jsem jí měla, byla kouzelná do té doby než se nažrala. Teď vypadá jako střední pokoutník v ponožkách a už se mi moc nechce jí brát na ruku. Navíc se bojím aby mě nerafla, podle všeho mám alergii na zvířecí toxiny a i po mravenci otékám jako blázen, tak to nechci riskovat. Zase někdy napíšu co je nového a jak mi to s pavouky jde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny