Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Eutanázie ektotermních živočichů mrazem?

Para, promin, ale jak jsi prisel na to, ze umrznuti neboli
A jak si Ty přišel na to že bolí??? Nějak si to ani nedovedu představit a za 1. nikde jsem nenapsal že je to nějak příjemný zbůsob umírání (ale to asi není žádnej, že ano) A za 2. Pokud se tedy mýlim, prosím vyveď mě z tohoto omylu a nabídni argumenty které mě tedy přesvědčí ;-)
Pokud je tou argumentací toto:
Proste, umrznuti teplokrevneho zivocicha je naprosto schodne treba se smrti uhorenim
tak to se na mě nezlob, ale to snad ani nelze myslet vážně :-/

Kolaps organismu v důsledku podchlazení člověk (a natož myš) v mnoha případech ani nezaregistruje :i: Dokonce ani vznik omrzlin, což už je při podchlazení organismu stejnej extrém (blbost) jako kdyby měli vznikat při přehřátí popáleniny :-D, člověk v první chvíli nemusí (a většinou se tak i děje) zaregistrovat. Proto je většina omrzlin tak komplikovaná, protože je jednoduše zanedbaná (člověk ani neví že má mrtvé a ganrenozní prsty na nohou dokud si nezuje boty)...a můžem se jen domnívat proč asi.....prostě to v počátku nebolí a tudíž to ani nezle cítit ::)

A nakonec, já sám taky s potkyšem raději řachnu o zem než abych se sral s nějakým podchlazováním. Ale téma zní, jestli je eutanazie mrazem ten správný způsob. No já si prostě myslím, že z toho co tu zaznělo je to nejméně bolestivé a traumatizující. Tečka.;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny