Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co je to za korytnacka a aka je asi stara?

Mam od vcera korytnacku. Prestudoval som si uz par stranok o korytnackach a chove. Podla popisu a fotiek je to asi Testudo horsfieldii alebo Testudo hermanni boettgeri. V prvom rade by som Vas chcel poprosit ci by ste mi pomohli s indentifikaciou druhu, pohlavia a ci je aspon na prvy pohlad zdrava. Fotky najdete tu patince.host.sk.

Tiez by som bol rad pokial by som vedel aka je asi stara. Na strankach som nasiel vselico ale ako urcit vek som nikde nenasiel.

Budem vdacny za akekolvek komentare.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja nerozumiem ako ste prisli na to ze je privezena nacierno. Zostala mi po spolubyvajucom co mal aut…
Greenhorn 03.09.2007 13:45
Greenhorn
lepší je žárovka compact uv sun lucky reptile http://www.akva-exo.cz/detail/teraristika/osvetleni /z… poslední
jahtík 08.10.2007 15:08
jahtík

Ja nerozumiem ako ste prisli na to ze je privezena nacierno. Zostala mi po spolubyvajucom co mal autonehodu. Bohuzial po 3 tyzdnoch v nemocnici volala jeho sestra ze skonal. Zostala mi po nom tato mala potvorka o ktoru som sa rozhodol postarat. Kedze som o korytnackach nevedel nic, tak som nevedel ani aky je to druh a ni nic. Takze mi radsej drzte palce aby som to zvladol. Za tych par dni som si na nu celkom zvykol. Urobil som jej terarium podla informacii co som nasiel a zda sa ze sa jej zacina pacit, pretoze uz aj zacala zrat. Len neviem ci som jej kupil sobru UV lampu. Je to "Reptil glo 5,0" a neviem ci nie je silna a takisto neviem ako dlho ju mozem nechat svetit (denne).
Dik za rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...