Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chameleon jemenský - potrava

ahojky lidišky
chtěla bych se zeptat kolik dávat malímu chamíkovi cvrčků a pak i dospělímu ? a jestli je mam vyválet ve vitamínech a ve skořápce najednou nebo jestli mam jedno ho vyválet ve skořápce a druhýho ve vitamínech(myslim tim jestli mam ty vitamíny s tou skořábkou smíchat dohromady nebo ne).
a jeste jsem slyšela že se maj vyválet v nastrouhaný mrkvi.
a jestli byste byly tak hodný a napsali mi jaké VŠECHNY vitamíny potřebuje.mocinky vám děkuji a nezlob te se že vás furt otravuju

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím. Já mám dva chamíky. Ten starší byl asi tak do šesti měsíců hrozně nenažraný. Klidně sežral… poslední
Jana B. 11.07.2008 22:30
Jana B.

Zdravím. Já mám dva chamíky. Ten starší byl asi tak do šesti měsíců hrozně nenažraný. Klidně sežral 12 cvrčků a ještě se díval, že by si dal. Teď se zklidnil a stačí mu tak pět až šest dospělých cvrčků - teď má 8 měsíců. Pak mám ještě jednoho, tomu jsou čtyři měsíce a ten by pořád žral. Klidně si dá 10 cvrčků a 5 koníků. Víc mu radši taky nedávám. Co se týče vitamínů, tak používám taky reptivite, ale ještě vápník calcium 2:0. Jeden den vyválím ve vápníku, druhý den v reptivitu a tak dokola. Koníky dám občas bez posypu. Ono taky záleží jak starýho chamíka máš. Čím je menší, tím rychleji roste a potřebuje i víc vápníku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru