Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nezodpovědný zverimex

10100,-Kc za leguána? Nebo ses jen překlepl
100% to je mimo mísu...ceny legů v Petcenter jsou 1080,- Kč, 1520,- Kč, 4360,- Kč nebo 5450,- Kč dle velikosti, respektive nákupní ceny. Na posledních dvou kartách se zvířata prodávají zcela výjímečně, většinou dospělá zvířata, tuším, že za tuhle cenu byli pouze v Petcenter Extra v Horních Počernicích. Většinou se tedy prodávají za 1.080 nebo 1.520,- Kč. Většinou se ceny ve zveráčích pohybují od 900,- do 1.300,- Kč plusminus...zvláště po novoročním přeřazení zvířat do 19% DPH to bude možná i více...takže bych to nějak nedramatizoval. Ne u leguánů;-)

Parazity nebudu šířeji komentovat, můžou se objevit všude (viz. vlákna zde na poradně) a je samozřejmě a neoddiskutovatelně na vedoucím prodejny, aby zjednal na obchodě nápravu.

S tím anolisem (níže) to je smutný a moc k tomu taky nejde říct. Já jsem taky jednou amputoval karolíňáka (mrchy rychlý:-() a dohodli jsme se se zákazníkem na slevě...každopádně je to blbá situace, to vás můžu ujistit. A propos, karolíňáky se nám povedlo dvakrát na PC v Butovicích odchovat - to jen tak na okraj;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny