Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Otázka na Khora ale i ostatní ohledně zimování v boudách a pak doma????

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli když necháváte želvy v boudách až do prvních mrazíků a pak jdou hned zimovat jestli je před tím než je dáváte do sklepa je také koupete pokud ano tak kolikrát či jak dlouho a jak postupujete když je zase odzimujete????? Já minulí rok to zkoušel s jednou samicí od stepních a tu jsem dal zrovna z boudy do sklepa a pak zase zrovna ven a vše proběhlo v pořádku ze svých 1255g ztratila 198g za 5 měsícu.Letos bych to chtěl zkusit s více kusy ale mám docela strach tak se raději ptám.Děkuji za připadné odpovědi či nazory a rady.Lukas:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě nám dlužíž to vysvětlení s tím zimováním Khore jak to tedy je?????]:)
ještěr 09.09.2007 14:22
ještěr
Je to napínavé, že jo:)) Tak ještě chvíli počkáme, stejně nemám teď čas;-)
KHor 09.09.2007 14:29
KHor
Řekl bych, že se trus se jakoby obalí takovým průhledným povlakem. Ale počkáme si na odpověd někoho…
Žemloň 13.09.2007 18:55
Žemloň
Pokud si mohu dovolit to posoudit, tak Žemloň jednoznačně vyhrává:)) Přesně jsi se trefil. Je to bez… poslední
KHor 13.09.2007 19:23
KHor

Pokud si mohu dovolit to posoudit, tak Žemloň jednoznačně vyhrává:))
Přesně jsi se trefil. Je to bezva vodítko. Želvy se tímto způsobem dokáží částečně zbavit i vnitřních parazitů, zvláště v tom případě, že invazivní napadení před zimováním by bylo pro želvu příliš zatěžující. Jo jo, želvy jsou netušeně šikovné a pro svůj způsob života perfektně vybavené, stačí je pozorovat a popřemýšlet a potom už je člověk může jen obdivovat:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru