Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový skvělý web

Jirko, ta grafika nemůže být zas tak špatná,:-) když tam žádná není:)) Já jen potřeboval něco, kam se dá psát to, co mě zrovna napadne, aby to bylo pohromadě, neutíkalo to a nemusel jsem to hledat, takže přesto, že nemám žádné ambice na nějaké stránky, protože asi tušíš problém já versus počítač, našel jsem si tyto blbovzdorně vyvedené webovky od websnadno a chci tam laškovat s provedením a stylem té knížky. O nějakém útěku nemůže být řeč, alespoň u mě. Když nic jiného tak kvalita návštěvních knih od BlueBoardu se nedá zdaleka srovnávat se zdejším pohodlím.
Navíc je to tady snad jediné fórum, kde ze sebe nedělají lidi navzájem blbce a to mě maximálně vyhovuje. Pokud budeš mít pocit, že cokoliv z těch textů nebo fotek chceš mít tady, tak není problém. Pokud chceš a šlo by to, tak to ber jako kapku rozvětvenější článek Teraporadny.
Sice mě překvapilo jak rychle to lidé (Luboš) na internetu vyšťourali, no ale když už je to venku takhle v plenkách, tak mě to bude alespoň popohánět k činnosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny