Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový skvělý web

Ahojte,
chtěl bych vás upozornit na zbrusu nové stránky Jirky Jetmara, který se konečně odhodlal nepsát jen odpovědi v diskusích, ale sestavit dokonalý web o želvách středozemního typu. :-) Je vidět, že si s tím dal móře práce a všechno je stále živé. A hlavně: tolik fotek, jako tam, určitě dlouho neuvidíte. O to je to hezčí :-).
Takže zkuste:
www.zelvykh.wbs.cz
;-)

Předmět Autor Datum
Já bych určitě měl spoustu výhrad (to bych nebyl já) ke grafice atp., ale tady na těchto stránkách m…
Georgij Gadjukin 24.09.2007 06:34
Georgij Gadjukin
Jirko, ta grafika nemůže být zas tak špatná,:-) když tam žádná není:)) Já jen potřeboval něco, kam s…
KHor 24.09.2007 09:04
KHor
Nemyslím si, že lidi odtud utečou. Já to tu mám taky nejraději, protože je to příjemné prostředí, ne…
Salicornia 24.09.2007 20:03
Salicornia
Je to výborné,přesně něco takového jsem hledala než jsem našla tera.poradnu,určitě spoustě amatérský…
zuzi 24.09.2007 07:38
zuzi
Uzasny, hned jsem si tyhle stranky pridala k oblibenym. Grafiku neres, jde (aspon me) o obsah. Jen t…
Zofie 24.09.2007 21:13
Zofie
Přesně tak! :-)
borax 24.09.2007 22:17
borax
paráda, už delší dobu ze zdejší diskuse mám jasno, od koho bude želva pro manželku, až budou podmínk…
Šotek 24.09.2007 21:13
Šotek
no to je bomba,konečně člověk, který se řídí vlastním úsudkem jak chovat ten či onen druh živočicha.… poslední
páryn 25.09.2007 13:30
páryn

Já bych určitě měl spoustu výhrad (to bych nebyl já) ke grafice atp., ale tady na těchto stránkách mi to až tak nevadí. Obsah výrazně převyšuje formu, což je dnes u valné většiny "terawebů" výjimka.
Jenom doufám, že nám neutečou zde diskutující želvaři. Stýskalo by se mi...

jo, a tenhle grupáč se mi líbí

[P4220002.jpg]

Jirko, ta grafika nemůže být zas tak špatná,:-) když tam žádná není:)) Já jen potřeboval něco, kam se dá psát to, co mě zrovna napadne, aby to bylo pohromadě, neutíkalo to a nemusel jsem to hledat, takže přesto, že nemám žádné ambice na nějaké stránky, protože asi tušíš problém já versus počítač, našel jsem si tyto blbovzdorně vyvedené webovky od websnadno a chci tam laškovat s provedením a stylem té knížky. O nějakém útěku nemůže být řeč, alespoň u mě. Když nic jiného tak kvalita návštěvních knih od BlueBoardu se nedá zdaleka srovnávat se zdejším pohodlím.
Navíc je to tady snad jediné fórum, kde ze sebe nedělají lidi navzájem blbce a to mě maximálně vyhovuje. Pokud budeš mít pocit, že cokoliv z těch textů nebo fotek chceš mít tady, tak není problém. Pokud chceš a šlo by to, tak to ber jako kapku rozvětvenější článek Teraporadny.
Sice mě překvapilo jak rychle to lidé (Luboš) na internetu vyšťourali, no ale když už je to venku takhle v plenkách, tak mě to bude alespoň popohánět k činnosti.

Nemyslím si, že lidi odtud utečou. Já to tu mám taky nejraději, protože je to příjemné prostředí, nekomerční, víceméně neanonymní a necenzurované. Nejsou tu celkem žádné výlevy různých mamlasů a v diskusích se toho dá hodně dozvědět. Nejsou to stránky jednoho teraristy, který, ať chce nebo nechce, vždycky bude prezentovat na prvním místě sebe. Chápu JJ, že pokud chce dát dohromady neco kompletnějšího se spoustou fotek, potřebuje k tomu mít ze začátku naprosto volný přístup. Něco takového tu hrozně chybí a je jen málo lidí, kteří to mohou udělat (a ještě méně těch, kteří chtějí). Ale nakonec by možná bylo nejlepší to všechno časem publikovat tady, kde mi to přijde takové pluralitnější ;-) (ale to byste se museli, hošani domluvit :-D). když jsem sem dával nějaké články, myslel jsem, že se někdo přidá. Mám ještě něco vymyšlené, ale nechci sem psát všechno jen sám. Možná by to chtělo časem udělat něco jako želva.poradna.net :-D, kde by se jednotlivé diskuse mohly detailněji třídit podle tématu, ale to je zase další práce pro GG :-(, tak nevím, jestli to má smysl. Mějte se.

Je to výborné,přesně něco takového jsem hledala než jsem našla tera.poradnu,určitě spoustě amatérským želvařům pomůže.Tak jsem se začetla,že jsem málem zapoměla odvést dceru do školky,takže utíkám...Jinak opravdu KHore hezká práce,jen tak dál.:-D

no to je bomba,konečně člověk, který se řídí vlastním úsudkem jak chovat ten či onen druh živočicha. Z Vášich stránek je to jasně vidět, blahopřeji. Váš web je opravdu super, už se těším na jeho brzké dokončení, nebo alespoň dopracování.
Zajímá mě především Váš způsob inkubace, někde jsem viděl, jak ukládáte vejce jen tak na plato do inkubátoru, je to tak? děkuji Marek

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru