Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dobrý terarista v okolí Písku?

No ten džus mi připadá jako kravina, předpokládám, že hadi vlákninu nestráví, i když většina džusu je jen voda, ale proč do hada cpát nějaké emulgátory atd a je tam hrozně moc cukrů. Až za ním (za veterinářem) půjdeš, tak ať ti prodá flašku duphalytu, to je taková výživa glukóza, vitamíny a hlavně aminokyseliny - je to taková žlutá tekutina a tu míchej s rozmixovanou myší stažeńou z kůže nebo použij holata potkanů. Když mixuješ jen kuřecí vnitřnosti, tak tam je málo minerálií z kostí a naopak některých prvků a vitaminů je tam moc, prostě je to takové nevyvážené.
Ještě se zeptám jestli normálně tráví a vylučuje normální trus? Pokud ano, tak bych jí dával místo sondy uměle myš (zasunout do jícnu a ona už to pak většinou spolyká sama).
Svlékání očí je nejtěžší, chce to někde u oka zachytit tu šupinku a pomalu opatrně stáhnou pinzetou z celého oka, samozřejmě po důkladném odmočení. Pokud ani kousek kůže nepřesahuje oko, tak lze jemným třením dobře odmočenou šupinu trochu odchlípnout a pak zachytit a stáhnout. Někdy to vypadá dost děsivě, protože ta šupina, co pokrývá oko zasahuje takovými lemy až za okraje oka, ale sundání je dost nutné nebo časem dojde k zánětu a zákalu oka a oslepne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny