Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Repti Glo

Děkuji všem za odpovědi, fakt mě nenapadlo, že by ty zdroje nemohly být zvlášť. Asi se budu ptát na každou maličkost, mám želvu necelých šest týdnů a už jsem ji málem otrávila hlávkovým salátem, Nutrimixem a teď jsem na ni ještě neefektivně pouštěla UVB :-[ Je to tedy věda, ty želvy :-) Ještěže je tady tolik ochotných odborníků.
Do budoucna jí určitě pořídím něco lepšího, ale nám jde vlastně jen o tuhle zimu, na jaře bychom už měli bydlet v domku a tam bude v létě na zahradě a dovnitř bych chtěla nějaký bomba želví stůl. Teda vlastně dva, jeden evropský a jeden africký :-D
Manžel to teda ještě neví, ale sem nechodí a budoucí skorosousedka prcek mu to, doufám, neprozradí ;-)
Jinak jsem teď dvě hodiny strávila měřením teploty na substrátu, takže pod samotnou Repti Glo ve výšce 10 cm je 28 stupňů a když jsem na jedno místo soustředila oba zdroje a hrála jsem si s výškami, tak jsem docílila 35. Želva se tam hned nakýblovala, tak to asi bude OK :))
A teď jsem si ještě vzpomněla na slova chovatele, když jsem želvu kupovala. Řekl, že je škoda nevyužít toho, že je zvenku otužilá a že jí stačí zahřát se pod zářivkou. Prý by byl hřích ji v bytě zchoulostivět.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny