Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krajta královská- krmení

na burze v Ládví jsem koupil regiusku. po týdnu sežrala jedno holátko a od té doby nic. Dneska jsem jí dal do menší přepravky a dal jsem jí na vlhký ubrousek dvě holata. Jedno ulovila hned, ale nepolkla, měla ho pořád v puse na štorc, když jsem jí chtěl pomoct, vyplivla ho úplně. Nechal jsem jí tam na noc to druhé, přijde mi úplně hubená. S násilným krmením nemám zkušenosti, všichni hadi mi od začátku jedli sami. Bojím se jí násilím otevírat tlamu, abych ji neublížil, zápasí se mnou.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, pokud mohu poradit při násilném krmení ( umělém ) pokud je to nutné a nemáte moc zkušenos…
Matrix 31.10.2007 11:17
Matrix
werčo, oni je měli v plastových přepravkách, víš co v tom množství lidí nějak jsem se ani neměl chuť…
filosofemgt 31.10.2007 13:57
filosofemgt
Jo jo, to chápu, udělala jsem to stejně. Spíš jsem chtěla varovat před tím obchodníkem. S tím, že ne…
werča 31.10.2007 14:08
werča
no werčo, to jsi mně moc neuklidnila, nacpal jsem do ní to holátko, statečně mně počúrala a pokandil…
filosofemgt 31.10.2007 14:21
filosofemgt
To jsem taky chtěla udělat, ale nakonec jsem si uvědomila, že to nemá cenu. Taky tam teď v sobotu je… poslední
werča 31.10.2007 21:19
werča

Dobrý den, pokud mohu poradit při násilném krmení ( umělém ) pokud je to nutné a nemáte moc zkušeností je kupodivu nejlepší nějaká hladká kreditní karta. Zní to docela divně ale tak se uměle dají krmit i mláďata jedovatých druhů hadů. Hadi mají dozadu sklopené zuby a po hladké kreditce bez poškození sklouznou. Opatrně ji "vmasírujete mezi obě patra a had tlamu otevře, vy mu opatrně vložíte do krku myší holátko namočené do vaječného žloutku aby lehce do krku vklouzlo a had neměl problém jej spolknout... V případě vyvrhnutí opakujte znova tento krok ale s tím že nakonec jemnou masáží pomůžete krajtě dostat holáko trošku dále. Funguje to, když jsem začínal s chovem těchto krajt tak to bylo bez problémů a potom jedla sama. Milan

werčo, oni je měli v plastových přepravkách, víš co v tom množství lidí nějak jsem se ani neměl chuť bavit, prostudoval jsem o hadíkovi vše co se dalo, tak jsem ho akorát vybral, zaplatil a mazal aby se nový přírůstek moc nestresoval, hele zatím akorát probl. s krmením jinak vypadá v poho, kdyby něco hned mažu k doktorovi, ad Matrix zkusím to hole nechat až pojde zkusím to udělat tak jak radíš, ale ona docela zápasí, mám strach ji tu mnavou hlavičku zmáčknout, pořád ale jinak ucukává a kroutí se, no dík za rady

Jo jo, to chápu, udělala jsem to stejně. Spíš jsem chtěla varovat před tím obchodníkem.
S tím, že nežere, bych si "zatím" hlavu nedělala, nechala bych ji odpočinout si, aby se pořádně rozhlédla, a pak to zkusila.
Omlouvám se, jestli jsem tě moc vystrašila...
Jinak já si taky vybírala nejdřív z plastových přepravek, ale když to byli všichni kluci, tak zpod stolu vytáhl pytel s krajtama a tam našel teprve holku.

no werčo, to jsi mně moc neuklidnila, nacpal jsem do ní to holátko, statečně mně počúrala a pokandila, jinak kůže v poho, akorát hubená, a tlamičku nemá růžovou, ale spíš do běla, tak nevím, po tom krmení mi přišlo že je zesláblá, že jí ta hlavička padá! Hele v sobotu je v Ládví burza znovu, jestli se nespraví, tak se tam asi docela rozjedu, vysr.. se s prominutím na peníze, ale mám guttky, na přechodnou dobu než mu najdu páníčka i epicrates angulifer, ale po krajtě jsem toužil odjakživa, ale asi se neudržím a řeknu mu pár "teplejch slov"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru