Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spící želva

Taky si nedělám moc velký iluze :-(, ale zas si říkám, že to můžu alespoň zkusit - horší už to nebude...
Aktuální stav:
Včera jsem jí zkusila vykoupat. Na chvilku otevřela očka, ale má tendenci je i ve vodě zavírat. Jsou černá (nijak zapadlá ovšem s jemným lehce šedivým výtokem - nevím jak lépe to popsat a takhle mrňavou želvu mým super nekvalitním foťákem asi nenafotím aby to k něčemu bylo). Po koupání (jen cca 5 min, abych jí nevyčerpávala víc než je) jsem jí dala do misky plné krmení i nezdravých vonících věcí jak bylo doporučeno (najemno nakrájená pampeliška list i květ, rajče, rybíz) nicméně nesnědla nic. Večer jsem jí zahrabala do kokosu (vydlabaná skořápka) s mokrými pilinami v rohu terária - ráno když jsem šla do práce, byla z něj venku. Nevím jestli vylezla už v noci nebo brzy ráno.
Další postup co mě napadl, prosím o schválení nebo vyvrácení.
Vzhledem k tomu, že při koupání pila, napadlo mě ,,vykoupat" jí ve vlažné dětské přesnídávce. Nevím jak jinak do ní dostat alespoň trochu jídla...možná je to pitomost, to mi musí říct někdo zkušenější. Pak jí dát znovu do misky s výběrem jídla jestli si zobne.
Oči bych večer namazala oftalmoseptonexem mastí - nebo to můžu ještě zhoršit?

Jo a nové info od kolegyně. Občas jí prý svítili lampičkou s klasickou žárovkou 25 V, značku neví. Když jsem se zkusmo podívala do rozsvícené žárovky nebylo to nic příjemnýho - nemůžou ty oči být z toho?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny