Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Padají vám taky hadi?

:-) Chci se vás všech zeptat: taky vám pořád padají hadi z větví? Doma mi po větvích pořád leze a pořád padá p.regius a a.dumerili. Oba jsou hrozný dřeva a občas se bojím, že si nabijou tlamy :-| Naštěstí to v teráriu není tak vysoko a mají docela měkký substrát. Máte také podobné zkušenosti? Co si myslíte o tom, kolik procent hadů v přírodě asi tak zemře pádem ze stromu? :x:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, mám zase novinku z jednoho dokumentu z TV. Někdy hadi fakt padají, ale není nic neobvyklého, k…
duchaj 21.02.2008 08:51
duchaj
ale tady se nebavíme o "skákání", ale o padaní - had leze např po větvi a jeho těžká prdel začne pad…
FildaV 21.02.2008 09:01
FildaV
no, není to tak dlouho, co tu někdo citoval zákony ohledně chovu, takže mi "skákání" přišlo jako dos… poslední
duchaj 24.02.2008 23:26
duchaj

Ahoj, mám zase novinku z jednoho dokumentu z TV. Někdy hadi fakt padají, ale není nic neobvyklého, když skáčou. A to jak "samovolně", tak někteří skáčou po kořisti, třeba ptákovi, a pak si "vytočí salto" a plácnou se i s tou kořistí na zem. Rozhodně to nevypadá, že by v našich zhýčkaných středoevropských podmínkách měli mít problém:-)
P.S.: Bohužel nevim kdo ten dokument vyrobil...:-/

ale tady se nebavíme o "skákání", ale o padaní - had leze např po větvi a jeho těžká prdel začne padat- spadne celý had. Jinak to "skákáni" už jsem také zažil. Moje megie se speuštěla z větve na myš a pár cenťáků jí chybělo tak se pustíla a ve vzduchu je obmotala ------- takový chtěný pád (skok ale určitě ne)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru